MijnFLORIS.nl
MIJN FLORIS
Als geregistreerde klant geeft deze web-app je volledig inzicht in je bestellingen, projecten, contractprijzen, facturen en historie. Mijn Floris geeft je maximale vrijheid en flexibiliteit. Of je nu op de steiger staat, of op kantoor zit. Geschikt voor smartphone, tablet en pc. Zaken doen wordt niet makkelijker dan dit...
WAT KAN IK MET MIJN FLORIS?
MENU: MIJN FLORIS
In dit menu vind je een overzicht van voor jou relevante informatie. Je lopende bestellingen, je openstaande projecten en openstaande documenten. Tevens zie je de naam en contactgegevens van jouw contactpersoon bij Floris. Daarnaast het laatste nieuws.
MENU: BESTELLINGEN
Een overzicht van je lopende en afgeronde bestellingen. Zoek op bonnummer, project of naam. Klik op de bestelling voor de details en de bestelde artikelen.
MENU: SHOP
Jouw webshop op maat! Vind artikelen voorzien van jouw (contract)prijs. Bereken de benodigde hoeveelheid per artikel. Maak per project een winkelwagen aan. Download de artikelen met contractprijzen in PDF, XLSX of XML-formaat.
MENU: PROJECTEN
Een overzicht van je openstaande en gesloten projecten. Per project een overzicht van de bestellingen, afbeeldingen en documenten. Erg overzichtelijk.
MENU: MIJN BEDRIJF
Alle gegevens zoals die bij Floris bekend zijn. Maak zelf medewerkers aan met de benodigde autorisaties en nodig ze uit om van het platform gebruik te maken.
MENU: ADMINISTRATIE
Bekijk je facturen, spaarpunten, documenten en rapportages. Download hier je facturen of betaal ze online met i-Deal.
VEELGESTELDE VRAGEN
HOE INSTALLEER IK MIJN FLORIS?
Mijn Floris is een web-app. Dat wil zeggen dat je geen software installeert op je computer. Mijn Floris is altijd en overal (24/7) bereikbaar via smartphone, tablet en computer door middel van je browser (met internet toegang).
WAT KOST MIJN FLORIS?
Niets, Mijn Floris is een geheel gratis web-app voor de klanten van Floris.
ZIJN MIJN GEGEVENS VEILIG?
Ja, alle gegevens worden opgeslagen in goed beveiligde datacenters. Binnen de applicatie bepaalt de gebruiker zelf wat voor wie zichtbaar is. Alle gegevens zijn uiteraard afgeschermd voor andere klanten en andere bedrijven.
Floris maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren.